Sommarkollo 2023

Sommarkollo är en av de största höjdpunkterna på året för alla barn och ungdomar i årskurs 4-6 i Landskrona kommun och Cityidrott har de senaste 12 åren arrangerat läger varje sommar. 2023 är 2 sommarkollo inplanerat att genomföras.

Information om hur man anmäler sig 

Våra läger är alltid GRATIS att ansöka till men alla som ansöker om en plats till sommarens läger måste vara medlem i Cityidrott från HT2022-VT2023. Man får lov att ansöka till båda sommarkollo om man vet att man kan åka på båda två.

Vi har sammanlagt 48 platser totalt för båda våra sommarkollon. Får vi in fler än 48 ansökningar så kommer vi att lotta ut alla platser till de som ansöker. Alla som tidigare varit på ett av våra kollon kommer att få 1 röst och alla som aldrig varit med på våra kollon tidigare får 2 röster som vi sedan lottar från högen av namn. Vi utgår från 12 platser till killar och 12 platser till tjejer per kollo, men beroende på antal ansökningar kommer vi justera antalet killar och tjejer procentuellt. Detta för att det ska vara så rättvist mot alla som möjligt.

Ansökan till sommarkollo ska vara inlämnat till Cityidrott senast fredagen den 5 maj!
Observera att det inte går att ansöka till våra kollon efter den 5 maj.

Nedan hittar ni vår anmälningsblankett till våra sommarkollon samt information om båda våra läger. Blanketten går att ladda ner och vi ber er att fylla i alla uppgifter och sedan skickar in det till oss igen. Det går bra att antingen skanna in eller fotografera av blanketten och skicka till vår mailadress: info@cityidrott.se , alternativt lämna in den fysiska blanketten till någon av våra ledare på plats vid en aktivitet.HUR SKA JAG GÖRA OM JAG INTE ÄR MEDLEM??

Det går bra att anmäla sig och bli medlem i Cityidrott för att kunna ansöka till vårt sommarkollo. Då skickar man in en medlemslapp tillsammans med 50 kronor och sin ansökan till sommarkollo och skickar allt till oss på mail: info@cityidrott.se. 

Medlemsavgiften på 50 kronor kan man antingen betala kontant i samband med någon av våra aktiviteter eller via swish till nummer; 123 036 69 30
OBS!  Märk din betalning med namn på personen och skola som vill bli medlem.
(Betalar du via swish, tillkommer en transaktionskostnad på 1,50 kr.)

Sommarkollo 1
HJELMSJÖVIK

Vecka 25. 19/6-22/6 (juni)
(måndag-torsdag)


Det är första gången vi har ett sommarkollo i Hjelmsjövik och lägergården ligger precis intill en stor sjö utanför Örkelljunga i Skåne.

Vill ni se hur ett av våra kollo ser ut så finns det video ute på Cityidrotts youtube-kanal. 

Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

Sommarkollo 2
HJELMSJÖVIK


Vecka 28. 10/7-13/7 (juli)
(MÅNDAG-TORSDAG)


Det är första gången vi har ett sommarkollo i Hjelmsjövik och lägergården ligger precis intill en stor sjö utanför Örkelljunga i Skåne.

Vill ni se hur ett av våra kollo ser ut så finns det video ute på Cityidrotts youtube-kanal. 

Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

 
Har du några frågor eller funderingar??