Sommarkollo 2021

Sommarkollo är en av de största höjdpunkterna på året för alla barn och ungdomar i årskurs 4-6 i Landskrona kommun och Cityidrott har de senaste 11 åren arrangerat läger varje sommar. 2021 är 2 sommarkollo inplanerat att genomföras.

hur vi ser på Covid-19 

Landskrona stad och Cityidrott följer dagligen utvecklingen kring coronaviruset och covid-19 och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi följer också Riksidrottsförbundets rekommendationer kring folkhälsa och aktiviteter för barn och ungdomar och vilka restriktioner som finns i samband med detta. Med dagens restriktioner är vår intention att genomföra våra sommarläger som planerat men om hårdare restriktioner inträffar innan avfärd så kan våra sommarkollo antingen flyttas fram eller ställas in.

Information om hur man anmäler sig 

Våra läger är alltid GRATIS att ansöka till men alla som ansöker om en plats till sommarens läger måste vara medlem i Cityidrott från HT2020-VT2021. 

Vi har sammanlagt 48 platser totalt för båda våra sommarkollon. Får vi in fler än 48 ansökningar så kommer vi att lotta ut alla platser till de som ansöker. Alla som tidigare varit på ett av våra kollon kommer att få 1 röst och alla som aldrig varit med på våra kollon tidigare får 2 röster som vi sedan lottar från högen av namn. Vi utgår från 12 platser till killar och 12 platser till tjejer per kollo, men beroende på antal ansökningar kommer vi justera antalet killar och tjejer procentuellt. Detta för att det ska vara så rättvist mot alla som möjligt.

Ansökan till sommarkollo ska vara inlämnat till Cityidrott senast onsdagen den 12 maj!
Observera att det inte går att ansöka till våra kollon efter den 12 maj.

Nedan hittar ni vår anmälningsblankett till våra sommarkollon samt information om båda våra läger. Blanketten går att ladda ner och vi ber er att fylla i alla uppgifter och sedan skickar in det till oss igen. Det går bra att antingen skanna in eller fotografera av blanketten och skicka till vår mailadress: info@cityidrott.se , alternativt lämna in den fysiska blanketten till någon av våra ledare på plats vid en aktivitet.


Sommarkollo 1
MAGNARP

Vecka 25. 21/6-24/6 (juni)
(måndag-torsdag)


På denna lägergård har vi haft sommarkollo på tidigare och ligger nära havet norr om Ängelholm i Vejbystrand. Är ni nyfikna på att se hur det såg ut på sommarkollot i Magnarp, finns videoklipp på vår Youtube-kanal (Cityidrott). 

Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

Sommarkollo 2
BOLMSÖ


Vecka 30. 26/7-29/7 (juli)
(MÅNDAG-TORSDAG)


På Bolmsö har vi varit på ett par gånger tidigare och haft sommarkollo och är en uppskattat lägergård av många ungdomar. Lägergården ligger precis vid en stor sjö där det kommer finnas möjlighet att paddla kanot och kajak. Är ni nyfikna på att se hur det såg ut på sommarkollot i Bolmsö, finns videoklipp på vår Youtube-kanal (Cityidrott).

Till detta kollo finns det 24 platser tillgängliga.

 
Har du några frågor eller funderingar??