Välkomna till Rörelseyran 2023 - ett av Sveriges största prova på-event för barn och det bästa av allt, ALLA aktiviteter är helt gratis! 

Den 2-3 juni klockan 11:00-15:00 kommer Rörelseyran att genomföras runt citadellslottet och Lagunen tillsammans med föreningsliv, näringsliv och Landskronas olika förvaltningar. 

Rörelseyran kommer belysa 3 viktiga frågor i sitt evenemang; fysisk hälsa, psykisk hälsa och goda hälsovanor bland barn och unga. 

Den 2 juni bjuder vi in skolor i hela Skåne att lägga sin friluftsdag hos oss och här kunna prova på ca 25 st olika idrotter/aktiviteter med fokus på hälsa och rörelse i skolmiljö. Eventområdet kommer under fredagen att vara på grönytan runt citadellslottet.

Den 3 juni bjuder vi in allmänheten och kommer erbjuda ca 50 st olika idrotter/aktiviteter med fokus på hälsa och rörelse på fritiden. Eventområdet kommer vara dubbelt så stort och inkludera citadellslottet, Lagunenstråket samt konsthallens skulpturpark.

Våra samarbetspartners

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktiviteter på rörelseyran

Den 2-3 juni kommer vi erbjuda ca 50 st olika idrotter och aktiviteter och nedan får du en genomgång av vilka aktiviteter du kan prova på helt gratis under Rörelseyran den 2-3 juni mellan klockan 11:00-15:00. Notera att vissa aktiviteter enbart genomförs 1 av dagarna. Aktiviteterna nedan fylls på löpande!

Rörelseyran 2023

Undrar du något om Rörelseyran? Hör av dig till oss!